4 RAZLOGA
ZA ODABIR 308

Peugeotovi dizajneri kreirali su odvažnu, intuitivnu i modernu limuzinu sportskog dizajna. Otkrijte Novi Peugeot 308, jedinsvene tehnologije za jedinstven osjećaj vožnje...
1

PEUGEOT i-Cockpit

U Novom 308, Peugeot predstavlja novu arhitekturu mjesta vozača: PEUGEOT i-Cockpit, koji donosi potpuno nov ugođaj vožnje. Minimalistički dizajn ističe 9,7 inčni ekran osjetljiv na dodir te centralni upravljački gumb koji je inspiriran vrhunskim Hi-Fi uređajima visoke klase.
Vozač instinktivno otkriva ergonomičnost svih komandi, koje su osmišljene kako bi pružile čim bolji osjećaj vožnje i visok stupanj udobnosti. Profinjeni je to ugođaj, dodatno naglašen lakiranim detaljima unutrašnjosti.

PEUGEOT i-Cockpit
2

ČISTI DIZAJN

U dizajnu najbolja rješenja karakterizira jednostavnost. Od prvih dizajnerskih skica, upravo je to bila inspiracija za Novi Peugeot 308.
Kompaktna limuzina, Novi Peugeot 308 nadilazi prostor i privlači poglede. Elegantne, čiste i dinamične linije odražavaju snažnu osobnost. Tehnologija veliča pozornost posvećenu svakom detalju dok vozač postaje jedno s automobilom.
Ambiciozan, Novi Peugeot 308 je luksuzna limuzina dizajnirana kako bi poticala vaše emocije.

Doznajte više o dizajnu vanjštine Doznajte više o dizajnu unutrašnjosti
3

EFIKASNOST

EFIKASNOST

Od samog početka, Novi Peugeot 308 bio je osmišljen kao kombinacija performansi i iznimne ekološke osviještenosti. Uporabom novih tehnologija i posvećivanju pažnje i najsitnijim detaljima uspješno je smanjena masa vozila za 140 kg u odnosu na prethodnika.
Njegova silueta donosi iznimnu aerodinamiku dok novi motori donose sasvim novi nivo efikasnosti, uz potrošnju od svega 3,1 l/100 km i emisiju CO2 od manje od 82 g / km.

Doznajte više o smanjenju mase Doznajte više o učinku na okoliš
4

KVALITETA

U svakom je trenutku posebna pažnja prilikom postupka dizajna Novog Peugeot 308 posvećena iznimnoj kvaliteti. To se već na prvi pogled može primjetiti u svakom materijalu koji je korišten u njegovoj izradi.

KVALITETA Doznajte više o kvaliteti Doznajte više o kvaliteti unutrašnjosti