DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

U kabini novog 508 SW sve je podređeno udobnosti i iskustvu vožnje.

UMJETNOST U DETALJIMA

UMJETNOST U DETALJIMA

Elegantan dizajn novog Peugeota 508 SW odražava se i u svakom detalju unutrašnjosti koju karakterizira udobnost i povezanost s automobilom. Čim ugledate modernu centralnu konzolu prepunu visoke tehnologije, uz head-up displej, 7" ekran osjetljiv na dodir i iznimne detalje, osjećati će te se smireno i opušteno.

Biti će te okruženi najfinijim materijalima, sofisticiranoj kombinaciji kroma, poliranih crnih površina i kožeiSjedala u koži i drugim materijalima, u seriji, opciji ili nedostupno ovisno o izvedbi. - jasan znak da novi 508 pripada svijetu suzdržanog luksuza.

ISKUSITE ISTINSKU UDOBNOST

ISKUSITE ISTINSKU UDOBNOST

Dizajn unutrašnjosti novog Peugeota 508 SW pažljivo je optimiziran kako bi ponudio maksimalnu udobnost svim putnicima. Prostor je ne samo elegantran već i iznimno prostran i donosi brojnu opremu koja će ispuniti važe iskustvo vožnje.

HANDS-FREE PRISTUP I POKRETANJE VOZILA

HANDS-FREE PRISTUP I POKRETANJE VOZILA

Elektronički ključ čini 508 SW jednostavnijim za otključavanje i zaključavanje, zamjenjujući klasičan ključ za pokretanje vozila. Dovoljno je držati ključ u džepu ili torbi i laganim dodirom ručice vrata će se automatski otključati. Za pokretanje vozila dovoljno je pritisnuti Start/Stop tipku.

STAKLENI PANORAMSKI KROV

STAKLENI PANORAMSKI KROV

Jedna od opcija dostupnih na novom 508 SW je stakleni panoramski kroviU seriji, opciji ili nedostupan, ovisno o izvedbi. koji seže do stražnjeg reda sjedala kreirajući osjećaj svjetla i prostranosti u cijeloj kabini te još više dinamičnosti vanjskom izgledu automobila.

Uz 1.60m2 površine, stakleni krov pruža sasvim novi osjećaj ugode. Za kontrolu temperature tu je i električno pokretani zaslon.
 

SPREMIŠTA

SPREMIŠTA

Za optimalno iskorištenje unutrašnjosti Novi Peugeot 508 SW nudi brojna praktična sremišna mjesta: spremište u centranoj konzoli, hlađeni pretinac ispred suvozača, dva držača za čaše sprijeda i dva odozadaiU seriji ili opciji ovisno o izvedbi., prostor za boce u vratima, spremište ispod naslona za ruke.

MODULARNI DIZAJN

Novi Peugeot 508 SW dizajniran je kako bi bio idealno vozilo za slobodno vrijeme. Praktičan, modularan, uz naizgled nepregledan kapacitet. Ravan pod prtljažnika, otvor za skije i preklopna stražnja sjedala omogućuju jednostavan utovar predmeta različitih oblika. Za preklapanje naslona stražnjih sjedala dovoljan je jednostavan potez komandi u bočnim stranicama prtljažnika. Mreža za visoke tereteiU seriji ili opciji, ovisno o izvedbi. omogućuje vam da u potpunosti iskoristite dostupan prostor, u njegovoj cjelokupnoj visini.

PRTLJAŽNIK

Utovarni prag prtljažnika novog Peugeota 508 SW snižen je za još lakši utovar prtljage. Njegovih obimnih 545 l zapremine (515 dm3 VDA) moguće je povećati do 1,581 l (1,381 dm3 VDA) preklapanjem stražnje klupe. Dodatni prtljažni prostor ispod podnice prtljažnika nude dodatnih 48 l (42 dm3 VDA)iU seriji ili opciji ovisno o izvedbi..

PRTLJAŽNIK

PRTLJAŽNIKA

Novi Peugeot 508 SW opremljen je motoriziranim poklopcem prtljažnika. Uz mogućnost automatiziranog otvaranja putem daljinskog upravljača, komandom s mjesta vozača ili prekidačem u samim vratima, za njegovo motorizirano zatvaranje dovoljno je pritisnuti tipku na donjem rubu poklopca prtljažnika.

ČETVEROZONSKI KLIMA UREĐAJ

Uz ručni jednozonski i automatski dvozonski klima uređajiU seriji ili opciji ovisno o izvedbi., Novi Peugeot 508 SW nudi i opciju četverozonskog automatskog klima uređajaiU seriji ili opciji ovisno o izvedbi., omogućujući svakom putniku da individualno podešava željenu temperaturu, za maksimalnu udobnost.