6 RAZLOGA
ZA ODABIR PARTNER

Partner Tepee modularni je monovolumen koji služi podjednako dobro kao obiteljsko ili poslovno vozilo. Zahvaljujući visokom stupnju sigurnosti i prilagodljivosti, Partner Tepee se s lakoćom prilagođava svakom zahtjevu.
1

PRISTUPAČNOST

PRISTUPAČNOST

Partner Tepee je osmišljen kako bi vam pomogao u vašim avanturama, onim svakodnevnim ili nešto egzotičnijim. Velika unutrašnjost Partnera Tepee vrlo je lako dostupna, zahvaljujući velikim bočnim kliznim vratima. Stražnja vrata, velikodušnih dimenzija i velikog kuta otvaranja, pružaju jednostavan pristup velikom prostoru za vašu prtljagu, opremu ili drugi koristan teret.

OTKRIJTE VIŠE O DIZAJNU PARTERA TEPEE
2

SJEDALA

SJEDALA

Zahvaljujući svojem modularnom oblikovanju, Partner Tepee se lako prilagođava najrazličitijim kombinacijama broja putnika i količini prtljage.
Stražnju klupu s tri mjesta moguće je preklopiti ili potpuno izvaditi. U slučaju opremanja s tri individualna sjedala u drugom redu*, s podesivim naslonima za leđa i glavu, svako je sjedalo moguće pojedinačno preklopiti ili izvaditi. Partner Tepee u inačici sa sedam sjedala* još je velikodušniji i prilagodljiviji. S tri pojedinačna sjedala u drugom redu i dva blago povišena pojedinačna sjedala u trećem, on nudi optimalnu udobnost za sve putnike. Pristup je također dobro osmišljen, zahvaljujući jednostavnoj manipulaciji sjedalima. Razmak između dva sjedala u trećem redu dopušta djeci ulazak i sa stražnje strane vozila.
 

*u opciji

3

PRTLJAŽNIK

PRTLJAŽNIK

Prilagodljivost se odnosi i na prtljažni prostor. Prtljažnik obujma 675 litara, ispod pokrova, 1350 litara do krova, ili masivnih 3000 litara u slučaju vađenja stražnjih sjedala, ostavlja dovoljno prostora za sve terete.

OTKRIJTE VIŠE O DIZAJNU UNUTRAŠNJOSTI PARTNERA TEPEE
4

POZICIJA VOZAČA

POZICIJA VOZAČA

Mjesto vozača nudi sve pogodnosti klasične limuzine, poput kola upravljača podesivog po dubini i visini, sjedala podesivog po visini i naslona za ruku.  Ručica mjenjača smještena je u centralnoj konzoli upotpunjujući time optimalnu ergonomiju vozača.
 

OTKRIJTE VIŠE O DIZAJNU UNUTRAŠNJOSTI PARTNERA TEP
5

POMOĆ U VOŽNJI

Udobniju vožnju omogućuje i brojna oprema poput automatskih brisača*, električno sklopivih retrovizora* ili sustava za pomoć pri parkiranju*.
* u opciji

 

DOZNAJTE VIŠE O TEHNOLOGIJI PARTNERA TEPEE
6

GRIP CONTROL

GRIP CONTROL
GRIP CONTROL

Opremljen sa povišenim ovjesom i vanjskim stilom vozila za sve terene, Partner Tepee Outdoor namijenjen je vožnji na različitim tipovima podloga. Kako bi uživali i u zahtjevnijim uvjetima, Grip Control®* upravljačka elektronika poboljšava vozne karakteristike putem inovativnog sustava kontrole pogona koji se prilagođava svim vrstama terena, u snijegu, blatu ili pijesku.
Prekidač na armaturnoj ploči vam omogućuje da odaberete način rada sustava i prepustite se spokojnoj vožnji.

*u opciji

DOZNAJTE VIŠE O SIGURNOSTI PARTNERA TEPEE